HELGEN

Igår var verkligen en jävla skit dag, jag pluggade asset av mig hela dagen och på em kommer mamma hem och börjar bråka över världens småsak. Väääldigt sällan vi är osams med igår så! Hela kvällen var paj tack vare det och ja hela dagen var helt enkelt skit. 
 
Idag tog jag sovmorgon till strax innan 10 och sen vid halv 11 kom min fasters man och hjälpte mig med engelskan. Vi hade två läsförståelse uppgifter och jag förstår vad det står och hur jag ska svara på frågorna men tycker det är svårt med stavningen och hur jag ska formulera mig pga min dyslexi. Han läste även igenom min svenska uppgift så nu har jag skickat in den, skönt. Engelskan har en tjej i klassen som är jätte duktig lovat att läsa igenom så tänkte låta henne göra det också innna jag skickar in. Den ska trotts allt inte vara inne före den 18:onde.
 
På eftermiddagen tog jag och pappa en liten mini promenad med hundarna och gick och kollade till hästrna i hagen. Jag är fortfarande jätte förkyld så mamma tar hand om dom åt mig, blir typ helt anfådd av att gå 10 meter.När vi var tillbaka efter promenaden myste jag med Felix och Wille samtidigt som jag kollade på tv innan jag tog en dusch och gjorde mig i ordning för farmors 65års kalas. Nu har vi nyss kommit hem för en stund sen och jag ska nog snart gå och lägga mig.
 
 
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, sen frukost + plugga tills Erika kommer hit vig halv 1-1. Då blir det stallet och en skritt tur ut på hästarna, lite mys med Felix och sen stan för att äta nått gott innan vi åker till Åmåls Ridklubb för att kolla på lucia show kl 16. Mys eftermiddag med andra ord ♥
 
Senare på kvällen åker jag förmodligen tillbaka upp till skolan och gör ett försök på måndag trotts min förkylning. Behöver verkligen vara i skolan under veckan som kommer!
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo