FÖRKYLT VÄRRE

Som ni märkt har det ekat tomt här sennaste veckan. Mådde helt ok måndag/tisdag trotts att jag kände att en förkylning var på g.  Började tisdagen med två timmars matte kl 7:55 och hade sen fem minuters rast innan vi fick lyssna till en power point om kraft foder i två timmar, intressant men man blir minst sagt slut i huvudet av en sån förmiddag. På eftermiddagen red vi ut på skolhästarna och lät dom trava/galoppera lite på stubbåkrarna vilket verkade väldigt uppskattat! Efter det gick vi igenom bland anant hur man lägger upp ett ridpass för att på lång sikt få en hållbar häst osv. På tisdag kväll var jag helt död och gick och la mig tidigt i hopp om att bli frisk.
 
(jag på andra hästen)
 
 
Vaknade dessvärre på onsdagen sjukare än innan och gick resten av veckan runt i någon sorts förkylningskoma. Kämpade mig iväg till skolan hela veckan men sov hela tiden så fort jag var ledig, med undantag för på torsdagen då de flesta i klassen åkte in till Karlstad och åt på restaurang/firade Moa som fyllde 18år.
 
 
När jag kom hem i fredags var den rakt ner i soffan med en filt över huvudet som gällde, på lördagen skrev jag historia uppsatts i halv panik hela dagen och kunde fem mminuter innan våra gäster skulle komma maila iväg en fem sidor lång tenta på franska/amerikanska/ryska och industriella revolutionen. Sen var det snabbaste tillfixningen i världshistorien som gällde innan min morbror och hans sambo kom på middag. Vi åt räktoast till förätt och en supergod laxpasta till huvudrätt, pratade och hade det trevligt.
 
 
 
Igår tog jag först sovmorgon innan jag pluggade matte som en galning i flera timmar. Sen skulle jag och pappa skulle rid ut en tur på Putte och Roze. Upptäckte dock när jag skulle göra iordning Putte att han hade ont i ryggen så det blev lite omplanering. Jag red på Roze och pappa promenerade Putte. Vi var ute på en ca 7km lång tur. Jag skrittade nästan hela tiden, la in totalt kanske 4 minuter trav. Putte var pigg, glad och väldigt framåt, verkade inte alls besvärad av ryggen. 
 
 
När vi kom tillbaka till stallet kände jag igenom honom igen och han reagerade då inte alls lika starkt när man kände över ryggen. Så planen just nu är, tjockare täcke ute och täcke inne på natten + promenad ett par dagar och så är det förhoppningsvis borta sen! Han har antagligen bara stått och spänt sig i hagen eller sträkt sig när han har fått akta sig för någon av dom andra hästarna.
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo