ETT ÅR OCH SEX DAGAR

Här har det ekat tomt ett tag nu, anledningen? Min dator krachade för några veckor sen, helt plötsligt när jag satt och jobbade i power point så slocknade den och gick sen inte att starta. Jag försökte först leta upp garantin, som gått ut för 6 fucking dagar sen!!! Fatta irritationen, det är sånt som bara inte händer! Min ett år och sex dagar gammla dator hade stendött, den snor dyra datorn som jag köpt helt själv. Jag minns hur jag tänkte att det var bättre att lägga till några tusenlappar extra när jag ändå köpte ny, för att den skulle hålla bättre..det gick ju bra, suck. Efter att ha pratat med tillverkaren som bara kunde guida en genom en total omstart som skulle radera allt på hårddisken så erbjöd sig en kompis att ta med datorn hem till sin pappa som är jätte duktig, så där är den nu. 
 
Idag orkade jag dock till sist få igång min gammla dator som man måste ha laddaren i till hela tiden, annars dör den + fläcktarna är trasiga så den blir kokhet och dör därför efter en stund av det, men det är bättre än inget så länge i alla fall. Noras pappa håller på och kollar på datorn och ska nog beställa hem delar och reparera den om jag fattat rätt så innom några veckor har jag förhoppningsvis fått tillbaka den. Bara att hålla tummarn för att han lyckas rädda de ca 500-1000 bilder jag hade på den! Som tur är så hade jag i alla fall resten av mina bilder på en extern hårddisk, puh!
 
Nu i helgen har jag i alla fall jour i skolans stall så det är stalljobb hela dagarna så nu är jag helt slut och ska ta och sova, men nu ska uppdateringen förhoppningsvis vara lite back on track igen. 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo