SCANDINAVIUM

Wow vilken fantastisk helg! Göteborg horse show levererar som vanligt grym mässa och riktigt bra underhållning. I år åkte jag, Erika och gull pappa som inte ens behöver följa med längre eftersom Erika har körkort, bästa pappi!
 
 
I fedags morse var jag, Erika och mamma med när Putte släpptres ihop med sin nya kompis i stallet han ska stå i nu i en månad, en jätte söt men lite kaxig shettis. Film på shettisens första reaktion på Putte finns på min instagram @malinerikakarlsson ! Kan säga att det var en hel del bensprattel och tjut, haha!
 



 
När vi var klara i stallet och Erika även hade ridit ett basic pass i paddocken med fokus på att få Putte att slappna av ordentligt i den nya miljön + göra halt från trav så styrde bilen efter en dusch mot göteborg. Vi kom till mässaan ca kl 15 i fredags eftermiddag och gick på mässan och kollade runt lite till kl 18 då showen började. Massa hoppning + frihetsdressyr med Bo Jenå från flyinge..som inte riktigt gick som planerat..haha...busiga hästar som tog chansen att bralla i Scandinavium osv.. ;)

Klockan halv ett i fredags kom vi till hotellet och störtade ganska omedelbart i säng. Lördagmorgonen inledde jag inte som planerat, istället för att kunna mummsa i sig massa god hotellfrukost med vofflor os  fick jag ont av min magsjukdom och orkade bara peta i mig lite vanlig basic frukost, lite surt. Resten av dagen blev destå bättre, bra show mellan kl 9-16 och sen mässan i några timmar. Putte fick ett nytt träns från dyon av mig och Erika pluss att Erika köpte ett bling pannband och ett snyggt fleece täcke till honom.Bilder kommer!
 
 
Mycket mer shopping än så blev det faktiskt inte på mässan för mig och jag tror nog den som är mest chockad är jag! Inte särskilt likt mig vill jag lova. Men eftersom Roze inte är igång ordentligt så känns det onödigt att köpa massa grejer till henne just nu och Putte blev faktiskt ganska påkostad. Kollade dock efter ett PS träns åt Roze men just den modellen jag hade tänkt köpa var en av de två som de inte fått plats att ta med sig till mässan, lite surt men jag får helt enkelt klicka hem det längre fram i vår istället.
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo