HÄSTIGT VÄRRE

Startade lördagen på bästa sätt, långtur på Roze med Pernilla och Lisa som sällskap. Vi var ute i en timme och en kvart och skrittde mycket, travade endel och tog en galopp av varje. Jätte mysig morgon tur och Roze var nöjd, glad och lite svettig efteråt. Hon har dessutom börjat fälla nu, vårtecken!! 





Igår kväll när jag kommit hem och slängt i mig lite mat red jag och Roze ut med Kristin och Brian, då var det dock mörkt så det blev bara en 3,5 km tur med skritt och lite trav. Jobbade endel med sidvertsrörelser och försökte ställa igenom henne och få henne mjuk, vilket ledde till en avslappnad och fin häst på slutet. Tror jag hade gott av det under dagens ridtur då hon var ovanligt lätt jobbad och gick i bra form med arbetande och höjd rygg stora delar av traven idag.

Nu har jag nyss varit hos farmor och hälsat på och ätit lunch, ska snart ta en varm dusch och sen blir det ut i stallet igen. Kristin kommer hit vid halv fyra och då ska jag verka hennes B-ponny åt henne innan Erika plockar upp mig och vi åker till Putte. Hon ska rida och så ska vi fixa åt honom, dessvärre hinner det nog bli mörkt så det blir nog inga bilder idag tyvärr. Efter det så styr vi hem till Erika och lagar bakad potatis med nån god röra till. Lyxigt avslut på en hästig dag!





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo