INLÄMNINGS LYX

Landade nyss i sängen med datorn framför mig, hjärnan är helt urpumpad efter tre timmar matte, en timma svenska och en timma engelska, grafer och konstiga ekvationer bara snurrar runt runt och ger mig dunkande huvudverk. Ingen mjukstart på veckan här inte, men försöker ändå hålla ett så gott mood uppe som möjligt.
 
Har som sagt precis myst ner mig i sängen under en gosig filt och tänt lite ljus. Funderar faktiskt på att vara lite extra duktig och skriva klart mitt engalska tal om hinduismen så jag bara kan träna och sen spela in det och vara klar med det. Vi har nämligen fått lyxen att välja om vi vill prata inför klassen eller spela in oss själva och skicka in det. Jag väljer helt klart det sista, då kan man bara göra det när man vill och så är det gjort sen!

 
Om en stund ska jag, Helena och Evelina eventuellt vardagslyxa lite extra och baka chokladbollar, mumma!
 


 


Fia-HEVONENS

Känner samma som dig, har pluggat först hundra timmar etologi och sedan hundra timmar modehistoria. Mos i hjärnan, haha!

// Fia -HEVONENS
www.hevonen.horseworld.se

PS! Just nu pågår en tävling i samarbete med K9 Horse på bloggen! http://hevonen.horseworld.se/2015/02/08/tavling-i-samarbete-med-k9-horse/#comments

Svar: Åh fy! Ja man blir helt färdig!! D:
Malin&Roze



URL: http://www.hevonen.horseworld.se





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo