TVÅ OLIKA PERSONLIGHETER

Det alldra bästa med Roze och Putte är att dom är så hinmla olika. Dom har båda två enormt starka personligheter och tycker något om det mesta. Respons är mer lekfull, nyfiken och känns mer som ett barn. Medans Roze är som en riktig dam! Vill ha ordning och reda samt rutiner. Hon är beräknelig och trygg och gör ingen stor affär av något i princip, gillar dock fart och att få "göra lite som hon vill", dvs att hon får komma med idéer och förslag (inte att hon får bossa).Som sagt två totalt olika personligheter men ändå två personligheter som passar mig bra!
 
Dom senaste dagarna har Putte visat prov på sin uppfinningsrikedom och lekfullhet, haha! Jag har lärt honom att gå upp på min "häst pall" (en last pall jag har skruvat en tjock playwood skiva ovanpå). Här om dagen stog den framme i paddocken när jag släppte honom där och då gick han fram till den och gick upp och ställde sig på den och tittade på mig som "visst va ja dutti nu" :') 
 
Han har även kommit fram och snosat på longerpiskan ett par gånger för att sedan lyfta upp den med munnen..igår tog han det ett steg löngre efter att vi löshoppat. Han gick lös i paddocken medans vi plockade bort och bestämde sig då för att se om det fanns kvar några morötter i hinken som han fått en morotsbit i efter varje språng. Dessvärre för hans del hade han redan käkat upp att morötterna och bestämde sig därför för att för att testa de flesta sätt för att framkalla morötter ur hinken. De olika sätten var;
 
  1. Lyfta upp den - funkade inte
  2. Skaka på den- funkade inte
  3. Slänga iväg den - funkade inte
  4. Ger mig blicken - "vill du att jag ska fortsätta misshandla den?! OKEJ skyll dig själv när du inte lägger i några morötter, det är ditt fel att jag blir tvungen att göra såhär!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo