Taggad till tusen! (inlägg som skrevs i torsdags men som aldrig publicerades?)

Jag har varit jätte stressad nu den senaste månaden, massor att hinna med, skolan, träna/tävla skytte, ta hand om Roze, träna (kondition & styrka), familjen osv. Men nu har jg tagit jul llov och ska bara försöka stressa ner och hinan göra allt som jag vill göra! Jag ska skjuta massor, vara med mina vänner och min släkt och träna massor!
 
Och detta startar inte imorgon, det är den värsta start dagen man kan sätta! Detta startar idag! Jag och Sandra har tränat i vårt hemma gym! Det blev 7km på motionscykel och mage, armar och ben styrke övningar + stretching! Jag har insett att jag måste köra mycket armar i fortsättningen för att orka ha ett så tungt gevär som möjligt = lättare att skaka mindre!
 
 
 
Nu har det blivit lite plugg och om en stund bär det av mot simmhallen för varmvattensbasäng bad och bastubad, ska bli så underbart skönt att bara få slappna av och njuta ordentligt! Känner att jag har gått och spänt mig så jag har fått ont över allt så jag tror det ska göra susen! Ska testa min nya showergel från the body shop också, den luktar jätte gott i alla fall! 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo