Julklappar

Fick 2 ljusstakar med lilia ljus (bilden är missvisande), en anann ljushållare, 2 handdukar, 2 muggar med 3 olika pulver till varma drycker och sista delarna i min servis samlimg! 
 
 
Närmare bild på ljushållaren så det syns vad det står!
 
 
Dom "hästiga sakerna"  var en alovera gel (braa mot det mesta precis som alovera geler till mäniskor), en pälsglans (har den i svansen men den är billigare än man och svans glansen så önskade mig denna istället), en våg jag sk ata med till Lillerud då den vågen är jätte dålig och en osynlig reflex spray för djur! Det är min kompis Erika som säljer dom tillsammans med sitt UF. Det är alltså en helt ofarlig reflexspray som inte syns förutom i mörkret då man lyser på det! Man ska spraya det på pälsen! Dom har även för kläder osv! finns att köpa HÄR
 
 
Fick godis, ett par ridvantar som är perfekta för vår/höst. Tyvärr var dom för små men mamma ska få dom då hon sa nått om att hennes stallvantar började bli slitna. Gull farmor stickade ett par jätte fina toflor till mig för någon månad sen då jag vid nått tillfälle sagt att golven på Lillerud är så kalla. Jag har använt dom jätte mycket och brukar sova med dom ganska ofta och ända sen hon fick reda på det har hon frågat om jag ville ha ett par att sova i och ett par att bara ha "vanligt" och det blir ju onekligen mycket frächare och hon har frågat om och om igen så tror hon ville ha nått att sticka ^^ Det går ju lixom inte att sticka hur mycket som helst till sig själv för man hinner ju inte använda det. Min syster fick även hon ett par fast i annan färg ^^
 
 
En "platta" eller vad man ska kalla det att ha datorn på fick jag också. Under den hårda plattan man ska ställa datorn på så är det lixom en tygpåse till viss del fylld med kulor så om man sätter den på någon ogämn yta, tex i knät så formar den sig och så blir det inte ogämnt! Super praktiskt att ha på Lillerud då jag ofta vill sitta i sängen när jag grejar med datorn där då det känns så himla tråkigt att sitta och stirra in i väggen! Hemma i Mo har jag mitt skrivbord mot ett fönster så jag har utsikt över en av hästhagarna och sen ängar och skog.
 
 
 
Sist men inte minst fick jag, en punder borste, ett solpuder, en hårolja, ett halsband och ett nagellack + löst silver glitter.
 
Fick även pengar som ska gå till en dator då den jag har nu håller på att lägga av, batteriet är trasigt (den dör direkt om man tar ur den ur väggen) och en fläkt är trasig så den blir väldigt varm = tydligen inte bra ;) Dessutom är den för "klen" för att man ska kunna ha ett bättre operativsysten än XP i och då kan jag inte ha det redigeringsprogrammet jag alltid haft = inte kul att ta kort då jag inte kan redigera dom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo