Framtiden- dags att välja

Nu när detta efterlängtade jullovet äntligen har kommit så har jag fått en väldig massa tid att tänka. Tänka på framtiden. Just nu har jag 3 "alternativ" jag seriöst överväger..
 
1. Gå kvar NA med häst profil på Lillerud och sedan plugga vidare till veterinär, i sverige eller utomlands låter jag vara osagt.
 
2. Hoppa av Lillerud och flytta till strömsund (60mil norr ut) eller mer troligt nån stans söder ut (minns ej riktigt vart) och gå skytte gymnasium och seriöst sattsa på skyttet. Det går att leva på att vara profs skytt och jag vet att om jag verkligen bestämde mig för att sattsa så har jag talang och jag har alla möjligheter att bli riktigt bra om jag bara bestämmer mig för att det är det jag vill.
 
3. Antingen fortsätta läsa NA men byta till jord profil eller gå jord. Flytta till norge och ha ett litet jordbruk och leva på det. I norge kan man ju ha typ 20 får och leva på EU bidrag. Alvarligt talat vore det ju en ganska trevlig tillvaro. Ta hand om härliga djur och dessemellan göra vad man nu vill göra, skjuta, vara med vänner osv. Dock känns detta som det mest avlägsna alternativet..men man kan väl få drömma!
 
 
Problemet med mina "alternativ" är att dom är så sjukt olika, det går lixom inte att gå en utbildning och sen när man gått urbildningen så väljer man vad man vill sattsa på. Jag borde ha redan ha bestömt mig för ett år sen egentligen och nu står jag här total förvirrad och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till..
 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo