Boots renovering

Roze är ju som många av er säkert redan vet barfota pga 2 anledningar. 
 
1. Hon är för jävlig att sko
2. En barfota häst har mycket mycket bättre sirkulation i benen = minskad skaderisk/läker skador fortare och fler fördelar jag ser med barfota.
 
Hur som helst så har ja barfota bootsen easyboot epic till henne. Har dom när det är halt (broddade) och om hon skulle vara öm av någon anledning. Hur som helst så har dom blivit påsatta av många olika och okunniga människor sen vi flyttade till Lillerud då det är olika människor som släpper ut varje helg. Detta har gjort att dom spänts för hårt så vajrar har gått av och även för löst så att hon tappat en och gaitern (kardborren runt benet) har gått sönder. Suck, att det ska vara så svårt?! tänker jag ibland men jag vet själv att jag tyckte det var trixigt i början men nu när man är så van och slänger på 2st på 3 minuter så tycker man inte det borde gå att göra fel emn då är det som sagt bara att påminna sig själv om att även jag har tyckt det varit svårt.
 
Nu har jag i alla fall beställt hem 5 nya vajrar (behöver bara byta 2 som det ser ut nu men kan vara bra med några i reserv) och en gater. Det bästa med bootsen är att man kan köpa varje liten del av den så om nått går sönder måste man inte köpa en helt ny! Vajrarna kostade 34kr st så det var inte så jätte farlig men gatern kostade 288kr. Inte roliga pengar! :(
 
 Gaiter Traditional/Epic/Bare/Grip   Wire Epic/Traditional  





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo