KÄMPIG HELG

Denna helgen har verkligen handlats om att finnas där för andra..det är väldgt tufft då jag själv inte mår bra, men jag mår inte sämst och då är det bara att samla de få krafter man har och försöka finnas där för de som mår sämre. Men om vi bortser från allt det mentalt jobbiga som försegått i helgen så ska jag berätta lite vad jag gjort för övrigt.
 
I lördags han jag med att fixa i stallet och rida ut på Roze med mamma och hundarna som sällskap, en härlig tur i snö och solsken! Första dagen med sol på evigheter kändes det som, var i och för sig sol på fredagen me men då satt jag ju inne i skolan hela dagen så då kan man ju inte njuta av det på alls samma sätt. Vi var ute i nästan en timma, skrittade mest men travade även lite i snön. Det var ganska djupt så ville inte trava för lånt så hon överanstränger sig. Men en väldigt mysig tur som vi alla fem njöt av! På kvällen åskade det och var jätte konstigt väder så vi passade på att gå till farmor och farfar och fika och sitta framför kaminen och mysa. Felix (våran hundvalp) var dessutom med och fick busa lite med farmor och farfars hund Buster, uppskattat!
 
 






 
Idag har jag bara varit ut i stallet och mockat och grejat, fixade höpåsar åt båda hästarna så det är klart till och med på onsdag så mamma och pappa slipper det. Sen fick jag gå in igen och har spenderat hela dagen med att plugga historia och hjälpa min lillasyster plugga biologi. Till sist fick vi ge upp och gå ut på en promenad med hundarna för att få lite frisk luft även om det hunnit bli mörkt. Efter det packade jag ihop mina grejer och så skjutsade pappa upp mig till skolan. Nu ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig alldeles strax så jag i alla fall påbörjar veckan så pigg som möjligt! 





NAMN
 

MAIL


URL


SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo